Начало ММА Дос Сантос се е прицелил в титлата

Дос Сантос се е прицелил в титлата

Дос Сантос се е прицелил в титлата
0

Бившият шампион на UFC в тежката дивизия – Жуниор дос Сантос (21-5), ще има трудната задача да победи едно от най-страшните имена сред тежките в последните години – Франсис Нгану (13-3).

В ранните часове на неделя сутрин (българско време) двамата ще се изправят един срещу друг в Октагона в главното събитие на UFC on ESPN 3 в Минеаполис, а победителят от битката най-вероятно ще бъде провъзгласен за претендент номер 1 за пояса в тежката категория.

35-годишният Дос Сантос сподели, че е твърдо решен отново да се окичи с титлата и не възнамерява да чака някой друг да го измести.

„Всъщност, това е единственият вариант и за двама ни. Победителят от този двубой ще получи мач за колана“, каза бразилският ветеран.

„Понякога на хората в UFC им хрумват странни идеи, но мен това не ме вълнува. Главната ми цел е да стигна до върха отново, но важното е да бързам бавно. Искам да продължа да съм активен и ако мога да правя по три срещи на година.

Никога не съм се бил с Нгану и да си кажа честно, не знам колко силен е в действителност. Да, всички говорят за него и за мощта му, но ще видим. Понякога прекалено много сила без нужното количество контрол може да се превърне в твой враг. Не мисля, че той притежава нужните умения, за да се справи с мен“, завърши Дос Сантос.

В момента бразилецът се намира в серия от три поредни победи. Миналата година той победи Благой Иванов, след това Тай Туиваса и през март 2019-та надви Дерик Люис.

32-годишният Нгану се намира в серия от две последователни победи, надвивайки Къртис Блейдис и Кейн Веласкес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.