Начало ММА Дейна Уайт дава последен шанс на Каубоя

Дейна Уайт дава последен шанс на Каубоя

Дейна Уайт дава последен шанс на Каубоя
0

Доналд Серони ще трябва да победи на всяка цена при следващото си влизане в октагона. От това зависи бъдещето на кариерата му, стана ясно след лаконично изказване на Дейна Уайт.

Рекордьорът за най-много победи в UFC (23) е с изключително слаба статистика за последните си шест битки – 0-5 и една несъстояла се.

„Каубоя“ е едно от лицата на организацията и това е причината да му се дава такъв толеранс.

„Той беше съгласен да смени Диего Санчес в последния момент. Влиза готов за бой на подглавно събитие без никакво предизвестие“, Уайт отчете през TMZ.

„Иска да се завърне в лека категория и аз ще му дам още един шанс. Вижда се, че това не са неговите килограми и неговите мачове в момента. Да, това ще е последната му възможност, ако не спечели.“

Серони вече е на 38 години и мнозина се запитаха дали не е време да се откаже от големия спорт, като вземем предвид и лошата серия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.