Начало ММА Ще „легне“ ли Серони на Макгрегър?
0

Ще „легне“ ли Серони на Макгрегър?

Ще „легне“ ли Серони на Макгрегър?
0

Доналд Серони коментира ширещите се напоследък слухове, че е избран за съперник на Конър Макгрегър тъй като няма да си дава много зор срещу ирландеца и ще загуби умишлено.

Двамата ще се срещнат на UFC 246 през януари, като за Конър това ще бъде първи мач след загубата от Хабиб Нурмагомедов през 2018 г. Серони, който има 50 двубоя зад гърба си, обаче не възнамерява да прави задачата на ирландеца лесна.

„Не, по дяволите, няма да му легна. В последно време се говорят някакви глупости, хората ме питат: „Чух, че са ти платили да паднеш“. На света няма толкова пари, които биха ме накарали умишлено да падна. Не бих могъл да се погледна в огледалото след това. Мамка му, никога. По-скоро бих се бил безплатно, отколкото да взема пари, за да загубя. Това не съм аз. Ще си скъсам задника в октагона, както всеки път“, каза Серони пред MMA Fighting.

„Каубоя“ не скри и очакванията си Макгрегър да излезе срещу него по-мотивиран от всякога.

„Очаквам Конър да покаже най-доброто от себе си. Наистина. Толкова много хора се съмняват в него, толкова много въпроси без отговор. Според мен тренира още по-сериозно и очаквам да видим най-добрият Конър, който се е бил досега“.