Начало ММА Каубоя: Ще превъртя, ако само тренирам
0

Каубоя: Ще превъртя, ако само тренирам

Каубоя: Ще превъртя, ако само тренирам
0

Доналд Серони няма намерение да се ограничава единствено в тренировки, дори и преди важния си двубой с Конър Макгрегър на 18 януари от UFC 246.

„Каубоя“ призна, че предпочита да не отдава цялото си свободно време на тренировки, за да се чувства жив. Все пак уточни, че в договора му с веригата има клаузи, които му забраняват да прави определени неща, но често той не се съобразява с тях.

„Има клаузи, например, че не мога да яздя коне, но го правя постоянно. Има и разни други забрани, без мотоциклети, не мога да карам маунтин байк, но никога не съм пропускал мач в живота си. Никога не съм бил извън категорията си. Никога не съм се отказвал заради контузия. Много пъти съм се бил контузен, разбира се. Но никога не съм се обаждал да кажа, че няма да мога да го направя. Щях да съм едно нещастно коп**е, ако всичко, което правех, беше само да тренирам. Да си лягам с мисълта за тренировка, това ще ме накара да превъртя. Когато караш маунтин байк, играеш пейнтбол, стреляш или яздиш коне, това е облекчение“, разказа Серони в документалната поредица „Повече от Каубой“ на Амазон.