Начало ММА Дейна Уайт готов на преговори с Джъстин Бийбър и Том Круз

Дейна Уайт готов на преговори с Джъстин Бийбър и Том Круз

Дейна Уайт готов на преговори с Джъстин Бийбър и Том Круз
0

Президентът UFC, Дейна Уайт обяви, че е готов да започне преговори, ако Джъстин Бийбър и Том Крус се съгласят за битка помежду им.

„Не знам дали това е сериозно или не е. Всички говорят за това, но Джъстин Бийбър не ми се е обаждал. Може би той наистина иска да се бие с Круз. Не мисля, че Том Круз иска да се бие с него, защото все пак е на 56 години. Ще ви кажа, че ако двамата имат интерес и искат да се бият, то тогава аз съм готов да говорим“ , заяви Уайт в интервю за lvsportsbiz.com.

Преди седмица Бийбър сподели в социалните мрежи, че иска да се бие с Том Круз и потърси човек, който може да организира битката им. Бийбър отбеляза Дейна Уайт в своята публикация.

Това е породило интерес у президента на най-престижната ММА верига в света, който винаги е готов да организира големи неща. За всички е ясно, че това е голямо „фрийк“ шоу, но двамата са сред най-известните в света и много хора ще платят, за да гледат това.

Дни след предизвикателството, Бийбър сподели, че всичко е било на шега и най-вероятно Круз ще му срита задника, ако двамата се сбият.