Начало ММА Предупредиха Сехудо да не вдига категорията
0

Предупредиха Сехудо да не вдига категорията

Предупредиха Сехудо да не вдига категорията
0

Желанието на двойния шампион в UFC Хенри Сехудо да се бори за трета титла в трета различна категория не среща голямо одобрение.

Поясите в „муха“ и „петел“ не носят достатъчно дивиденти на златния медалист в борбата от Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. и той се прицели в този на „перо“, но претендентът за титлата там Александър Волкановски го предупреди да не бърза с този ход.

„Стой си в твоята лента, Хенри. Стига, човече. Наистина – това, което направи, е невероятно. Браво на него. В интерес на истината бях заложил на него да спечели. Но не очаквах да има толкова много проблеми. Да качи още една категория – в неговата трябва да си бърз, но ние също сме бързи и на съвсем различно ниво на физическа сила. А и сме доста хора, много корави момчета в дивизията ни, срещу които не мисля, че би искал да се изправи. Но може и да се пробва, може би UFC ще му позволят. Но мисля, че това бързо ще се промени. Мен със сигурност няма да ме свали. Дори и да успее – ще се изправя. Отново и отново, имам доста сили, просто ще му дойда в повече. И отново. Добър съм от разстояние, а той ще бъде по-нисък от мен. Виждали сте какво мога да правя срещу по-високи от мен, представете си какво ще се случи с някой, който ми е наполовина. Ще бъде интересно. Но, отново, той е страхотен атлет, наистина, експлозивен, ще бъде опасен и бърз, но, в същото време, няма да има много шансове. Но е много лек, не ми се струва възможно“, каза Волкановски.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.