Начало ММА Волкановски е в стабилно състояние след инфекцията

Волкановски е в стабилно състояние след инфекцията

Волкановски е в стабилно състояние след инфекцията
0

Александър Волкановски (20-1-0) се размина с по-сериозни здравословни проблеми и вече е стабилизиран. Звездата на UFC все пак ще остане в болница в Чили, след като получи инфекция.

Австралиецът се връщал от Рио де Жанейро, където записа страхотна победа над бившия шампион Жозе Алдо, но внезапно здравословното му състояние се влошило. Става въпрос за проблем с кръвта.

„Състоянието на Алекс Волкановски е стабилно, подложен е на лечение. Остава поне за още 48 часа в болницата, докато се уверим, че инфекцията е напълно овладяна. След това ще преценим дали е готов да се прибере у дома“, съобщава мениджърът на боеца.

Състезателите на UFC постоянно биват подлагани на тестове и проверки. Здравословното им състояние е приоритет за организацията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.