Начало Бокс Бен Дейвисън прави чудеса с Били Джо Сандърс (СНИМКА)

Бен Дейвисън прави чудеса с Били Джо Сандърс (СНИМКА)

Бен Дейвисън прави чудеса с Били Джо Сандърс (СНИМКА)
0

Бившият световен шампион на Световната Боксова Организация (WBO) в средна категория – Били Джо Сандърс (27-0-0), е в отлична форма за предстоящия сблъсък с германеца Шефат Исуфи.

Британецът е свършил чудесна работа с новия си треньор Бен Дейвисън.

Сандърс качи снимка за феновете си два дни преди сблъсъка за вакантната титла на WBO. Изчистил се е много добре и демонстрира страхотен релеф. Вижте какво е постигнал само за 2 месеца:

Специалистът тренира и друг непобеден боец – Тайсън Фюри.

Успя да извърши чудеса с психическото и физическото състояние на „Краля на циганите“. Нокаутьорът беше достигнал близо 170 килограма, а под вещото ръководство на Дейвисън се стопи. Излезе от депресията и в момента отново е сред най-добрите.

Били Джо също имаше проблеми, след като титлите му бяха отнети заради скандал в бар. Подобно на Фюри – загуби поясите, но не по спортен път. През миналия септември той бе уловен да предлага наркотици на жена в бар… в замяна на сексуални услуги. Боксовата асоциация го глоби 100 хиляди паунда.

Оттогава признава, че е друг човек, а голяма роля за нравственото му „прераждане“ има треньорът Бен Дейвисън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.