Начало ММА Дейна Уайт: Конър скоро ще се покаже
0

Дейна Уайт: Конър скоро ще се покаже

Дейна Уайт: Конър скоро ще се покаже
0

Президентът на UFC Дейна Уайт очаква една от най-големите звезди във веригата Конър Макгрегър съвсем скоро да се завърне в октагона.

През 2018 г. ирландецът се би само веднъж, като загуби от Хабиб Нурмагомедов, като се очаква и през тази година да запише само една среща, тъй като от октомври миналата година е във „ваканция“.

„Конър е в позиция, в която само си седи и, според мен, изчаква да види как ще се развият нещата с другите момчета. Но съвсем скоро ще се покаже отнякъде“, каза Уайт пред BT Sport.

Шефът на UFC беше помолен да коментира и слуховете, разпалени от мениджъра Али Абделазиз, че Макгрегър е отказал бой срещу Джъстин Гейджи, който открито демонстрира негативното си отношение към ирландеца. „Не, Конър не е отказвал никакви мачове. Али може да си говори каквото си поиска, Конър не е отказвал мачове, точка. Макгрегър е един от най-сериозните – когато нещата излязат извън контрол и хората започнат да бягат от мачове, Конър остава на линия. Не се страхува от никого, така че това е абсолютна лъжа“.

На въпроса дали ирландецът ще се завърне в октагона до края на годината, Дейна Уайт отговори категорично: „Да, мисля, че ще го видим тази година“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.