Начало Бокс Хаос на кантара в Англия (ВИДЕО)

Хаос на кантара в Англия (ВИДЕО)

Хаос на кантара в Англия (ВИДЕО)
0

Феновете на футболен клуб Лийдс замериха с бутилка Кид Галахад и опитаха да се саморазправят с него и екипа му. Това се случи на официалното претегляне преди мача между боксьора от Шефийлд и Джош Уорингтън.

Местният любимец е световен шампион на IBF в категория „перо“, а титлата му утре ще бъде заложена.

Враждата между двамата достигна своя пик преди минути, като бързата намеса на охранителите не позволи да се стигне до по-грозни сцени. Съперниците се сдърпаха още в самото начало и влязоха настървено глава в глава.

Скандиранията на домакините допълнително мотивираха Уорингтън (28-0-0).

Шампионът гордо показа пояса и надъха още феновете си. Те пък крещяха „измамник, измамник“, когато Галахад (26-0-0) се появи на кантара. През 2014 година боецът от Шефийлд даде положителна проба за допинг.

В крайна сметка той и щабът му успяха да се изнижат от залата без наранявания – след настъпилия хаос.

Британското дерби в категория „перо“ ще се проведе утре вечер в Лийдс. Преди 4 месеца промоутърът Франк Уорън даде почти 1,7 милиона долара, за да вземе лиценза за битката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.