Начало ММА Дейна Уайт: Майкъл Чандлър ще чака Конър Макгрегър колкото и време да е необходимо

Дейна Уайт: Майкъл Чандлър ще чака Конър Макгрегър колкото и време да е необходимо

Дейна Уайт: Майкъл Чандлър ще чака Конър Макгрегър колкото и време да е необходимо
0

Главният изпълнителен директор на UFC Дейна Уайт не се притеснява, че Майкъл Чандлър ще продължи да чака битката му с Конър Макгрегър да се материализира.

Мачът между треньорите на “The Ultimate Fighter 31” Макгрегър (22-6 MMA, 10-4 UFC) и Чандлър (23-8 MMA, 2-3 UFC) за първи път беше планиран да се случи през четвъртото тримесечие на тази година. Графикът беше изтеглен, тъй като Макгрегър отложи повторното си влизане в групата за тестване на Американската антидопингова агенция (USADA), което изисква шест месеца и два чисти теста, преди да бъде разрешен двубоя.

„Знаете, че се говорят много глупости за заплащането на бойците и всички тези други глупости – не виждате тези момчета да бързат да се бият“, каза Уайт в скорошен епизод на “Full Send Podcast” с Nelk Boys. „Джон Джоунс изчезва за шибани години. Чандлър може да се мотае и да чака шибания Конър. Когато мислите за Чандлър, Чандлър се бори за шибания Bellator, нали? Сега Чандлър може просто да седи и да отдели време и да чака Конър колкото и дълго да е необходимо, така че всички тези момчета са в добри позиции, където могат да изчакат точното време, правилната битка.”