Начало ММА Дейна Уайт посочи най-обещаващите бойци в UFC
0

Дейна Уайт посочи най-обещаващите бойци в UFC

Дейна Уайт посочи най-обещаващите бойци в UFC
0

Президентът на UFC Дейна Уайт посочи трима от най-обещаващите бойци в лигата, които препоръчва да следят отблизо през 2021 г.

„Разбира се, Хамзат Чимаев. Това, което ми харесва у този човек, е, че той иска да се бие постоянно. Момчета, които са толкова добри като него, искат да се бият през цялото време. Но не всеки иска да се бие с него, следователно е трудно да се организират битки.

Имаме и Кевин Холанд. Точно като Чимаев, той иска постоянно да се бие. През 2020 г. човекът спечели пет битки. Той е забавен и силен.

Третият е Хоакин Бъкли, който през 2020 г. създаде един от най-споделяните моменти в историята на UFC с този нокаут“, каза Уайт.

26-годишният Хамзат Чимаев има рекорд 9-0. Чеченецът с шведски паспорт дебютира в UFC през юли 2020 г. и води три битки, като спечели ранни победи във всички.

28-годишният Кевин Холанд има общ баланс 21-5. Американецът проведе пет битки през 2020 г., като всички те бяха между 16 май и 12 декември. Холанд отчете четири ранни победи и веднъж постигна успех със съдийско решение.

26-годишният Хоакин Бъкли има рекорд 12-3. През октомври спортистът нокаутира много ефектно Импа Касанганай.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.