Начало ММА Дейна Уайт се готви да разбие представите за бойни спортове
0

Дейна Уайт се готви да разбие представите за бойни спортове

Дейна Уайт се готви да разбие представите за бойни спортове
0

Президентът на UFC Дейна Уайт планира нов ход, който според него ще промени представите на целия свят за бойните спортове. Той е много близо до сключване на договор с Абу Даби, а по думите му, споразумението ще има огромно значение, не само за веригата за ММА, но и като цяло за всички състезания от подобен ранг.

Уайт говори по темата преди началото на галавечерта UFC 267. Идеята му е сделката да бъде финализирана в близките часове.

Много съм развълнуван. Ако успеем да стигнем до договор, то това ще бъде абсолютна промяна за всички бойни спортове, не само за UFC. Не мога да разкрия подробности сега, но съвсем скоро ще останете без думи от онова, което ще ви съобщя”, загатна за бъдещите нововъведения Уайт.

През 2019-а UFC подписа договор с емирството за 5 години. Той обаче ще бъде подновен, а параметрите се очертава да бъдат няколко пъти по-добри в полза на организацията на Дейна Уайт. Към момента обаче остава загадка какво точно има предвид той, по отношение промяна в представите на всички за бойните спортове.