Начало ММА Дейна Уайт заяви, че Конър МакГрегър все още не е подписал официално с USADA (ВИДЕО)

Дейна Уайт заяви, че Конър МакГрегър все още не е подписал официално с USADA (ВИДЕО)

Дейна Уайт заяви, че Конър МакГрегър все още не е подписал официално с USADA (ВИДЕО)
0

Конър МакГрегър побърза да пусне бомбата в социалните мрежи през изминалите дни, когато призна, че се завръща в споразумението си с Американската антидопингова агенция, с което на практика обяви, че се завръща в UFC. Дейна Уайт обаче опроверга „Прословутия“ по време на снощната пресконференция около поредното издание на Fight Night.

Не, той все още не е официално с USADA. Пуснал е документите, но може би в понеделник ще стане ясно. Не ме цитирайте за точната дата, но имайте предвид, че ще е по някое време другата седмица“, каза изпълнителният директор на UFC, цитиран от MMA Fighting.

Журналистите запитаха Дейна дали всичко се подрежда перфектно за UFC 300 догодина, тъй като чисто математически се очертава юбилейната гала да се състои след около 6 месеца, колкото е нужно на МакГрегър да остане под мониторинга на допинг-полицията. Той обаче отказа да се ангажира и подчерта, че за тази цел е нужно да се случат още доста неща преди това.

@mmafighting Dana White gives an update on Conor McGregor’s USADA status 👀 #danawhite #conormcgregor #ufc #mma #testing ♬ original sound – MMA Fighting