Начало ММА Деян Топалски: Завистта и злобата към мен стават по-големи, но не се оплаквам

Деян Топалски: Завистта и злобата към мен стават по-големи, но не се оплаквам

Деян Топалски: Завистта и злобата към мен стават по-големи, но не се оплаквам
0

Деян Топалски е едно от най-известните имена в българските смесени бойни изкуства. И не случайно. Успехите му в кикбокса и ММА са му донесли славата на сериозен боец и търсен съперник. Скоро му предстои поредното предизвикателство на бойната сцена – на 9-ти февруари излиза срещу Джейсън Радклиф в сблъсък по правилата на К-1 от бойната галавечер „SFC 7: Avatars“. От организацията направиха интервю с Топалски преди мача му с англичанина, който има богата визитка с двубои в реномираната ММА верига „Белатор“.

Здравей, Деян. SFC 7 наближава с пълна пара, а проблемите около теб не стихват. Това пречи ли ти да продължаваш да вярваш и да се бориш? 

Да, проблемите около мен не са никак за подценяване, но както се казва живота е борба. Колкото повече се изкачвам по стълбичката на горе, толкова повече завистта и злобата стават по-големи, но нямам оплаквания. Ще се справя и с това. Няма какво да ме спре да вървя напред и да се боря.

Подготвяш ли се въпреки всичко за 9-ти февруари?

Както вече казах – продължавам да се боря и всичко, което зависи от мен, за да стъпя в клетката на 9-ти февруари и да дам на феновете си това, което заслужават. Ще продължа да го правя докато има дори и най-малкия шанс да се преборя с капана, в който бях поставен. Никой не е застрахован от това да стане обект на разследване. Аз не съм извършил нищо нередно и съм убеден, че всичко ще се нареди и справедливостта ще възтържествува.

Какво да очакват феновете? 

На феновете си искам да кажа, че макар и в ограничени условия, продължавам да тренирам и да бъда винаги готов. Топалски никога няма да се откаже! Колкото по-трудно е нещо, толкова повече ме мотивира да се справя.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.