Начало Кикбокс и муай тай Без Деян Топалски на SFC 7 тази събота

Без Деян Топалски на SFC 7 тази събота

Без Деян Топалски на SFC 7 тази събота
0

Топ срещата от програмата на бойната шоу гала вечер „SFC 7: Avatars“ между Деян Топалски и Джейсън Радклиф по правилата на К-1 няма да се състои, съобщава „Спортал“. Събитието предстои тази събота, 9-ти февруари, в столичната зала „Универсиада“. За съжаление на феновете на бойните спортове у нас Топалски е възпрепятстван и няма да може да участва срещу англичанина, който е с много сериозна визитка в реномираната ММА верига „Белатор.

Организаторите на SFC 7 Avatars няма да търсят заместник на Деян Топалски, защото той самият до последно се е надявал все пак да успее да се бие срещу Радклиф и поради кратките срокове за реакция на организаторите не е намерен боец на негово място.

Част от приходите за билети ще отидат за благотворителната кауза “Аз съм различен, аз съм БОЕЦ”, чиято цел е да излъчи специалисти, които да могат да се занимават с образованието на деца с аутизъм.

Днес се проведе официалната пресконференцията преди галата, на която присъстваха Александър Евстатиев, Вайс Саифи, Петър Владов, Камен Георгиев, Албена Ситнилска, Михаил Николов, Александър Цонев, Георги Георгиев и Калоян Колев.  Репортерът от “Господари на ефира” Владислав Василев също ще се включи в събитието, като ще влезе в клетката, но все още не е ясен кой ще бъде негов съперник.

Официалният кантар е в петък от 19:30 часа.