Начало ММА Дъглас Лима: Мога да победя всеки от UFC

Дъглас Лима: Мога да победя всеки от UFC

Дъглас Лима: Мога да победя всеки от UFC
0

Шампионът в полусредна категория на Белатор – Дъглас Лима (32-7), никога не се е притеснявал да казва на всички, че той е ай-добрият ММА боец в полусредната категория.

31-годишният бразилец, разбира се, е смятан от мнозина именно за най-качествения боец в тази дивизия не само в Белатор, но и в UFC. Все още обаче съществува и мнението, че щом не работиш за Дейна Уайт, няма как да си номер едно.

„Феноменът“ очевидно не е съгласен с това твърдение и отговори, че дори Камару Усман няма да може да се справи с него.

Снимка: БТА

„Смятам, че аз съм един от най-добрите“, сподели трикратният шампион на Белатор.

„Нямам проблеми да се бия с когото и да е от моята дивизия, дори да е в UFC. За съжаление, едва ли ще разберем кой кого е, защото UFC не искат да правят смесени галавечери.

Естествено, че бих искал да се изправя срещу шампиона им – Камару Усман. Няма как да не избера този, за когото всички казват, че е номер едно. Камару има силна борба, но ще бъде голям мач. Надявам се за напред UFC да преосмислят стратегията си и да почнем да участваме в смесени галавечери“, каза Лима.

За финал, боецът на Белатор бе запитан как би завършил мач между него и Усман, а бразилецът бе повече от ясен:

„Ще го нокаутирам, няма друг начин. Той има сила в себе си, но повечето му победи са по точки. Рано или късно ще намеря брадичката му и

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.