Начало ММА Диаз: Искам реванш и нищо друго
0

Диаз: Искам реванш и нищо друго

Диаз: Искам реванш и нищо друго
0

Нейт Диаз показа незадоволството си от развоя на битката с Хорхе Масвидал по време на пресконференцията след UFC 244 и заяви, че мисли само и единствено за реванш.

Дълго чаканата битка между двамата бе прекратена след края на третия рунд заради дълбока аркада над дясното око на Диаз. Главното медицинско лице за вечерта, поставено от Спортната комисия на Ню Йорк, реши, че здравето на коравия боец от Стоктън е под въпрос и сложи край на спора.

Това вбеси бойците и феновете в Медисън Скуер Гардън, който избухнаха с освирквания. В интервю с Джо Роган в клетката Масвидал заяви, че е готов да даде реванш на Диаз. Ето какво мисли за евентуален неванш и самият Нейт.

„Ако си най-лошото к**еле, как ще приемеш това за победа? Точно както втората битка с Конър. Той не ме приключи, бях готов за рок енд рол. Планирам реванш. Това е следващата ми стъпка. Това е единствното нещо, което искам„, заяви категорично култовия боец.

Диаз, който винаги е вървял срещу UFC, загатна, че според него компанията отново ще попречи на плановете му, въпреки че той винаги давал реванши и привличал огромен интерес.

„Аз докарах президента. Не съм виждал досега Тръмп да гледа битки за пояси на живо“, добави Нейт.

Това бе едва втора загуба за Диаз преди послендия гонг за цялата му кариера в UFC. За 12 години той е записал 20 победи и 12 загуби.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.