Начало ММА Доминик Рейес ще „порти“ Джоунс за бъркания в очите

Доминик Рейес ще „порти“ Джоунс за бъркания в очите

Доминик Рейес ще „порти“ Джоунс за бъркания в очите
0

Претендент номер едно за титлата на UFC в лека тежка категория – Доминик Рейес (12-0), няма да се свени да уведоми рефера на предстоящия му мач, ако Джон Джоунс използва до болка познатата „хватка“ с бъркането в очите.

Това съобщи самият боец, който е само на 9 дни от най-важният мач в кариерата си.

Рейес и Джоунс се изправят един срещу друг в главната среща на UFC 247 следващата събота, като това ще е първи шампионски сблъсък за 30-годишния американец от мексикански произход.

Рейес е готов и за мръсните номера на „Боунс“, които са му влизали в употреба не един и два пъти. Шампионът е обвиняван от феновете и голяма част от съперниците си, че нарочно бърка в очите на опонентите си по време на мач. Джоунс обаче никога не е получавал официално предупреждение или отнемане на точка за действията си.

„Нещата са такива, каквито са“, заяви философски Рейес.

„Няма какво да направя, освен да кажа на рефера, ако нещо такова се случи. Той е известен с тези прийоми. Няма да се насадя сам директно на пръстите му, но със сигурност трябва да внимавам. Освен това, той обича да нанася удари с цяла длан. Също така постоянно държи водещата си ръка активна.

Снимка: БТА

„По този начин намира правилната дистанцията много по-лесно, това е огромно предимство. Това е чисто нарушение на правилата. Те са ясно написани и за еднакви за всички.

„От мен зависи да кажа на рефера, ако нещо такова се случи по време на двубоя“, сподели Рейес, който е непобеден в своята профи ММА кариера.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.