Начало ММА Усман призна: Масвидал е следващият ми противник

Усман призна: Масвидал е следващият ми противник

Усман призна: Масвидал е следващият ми противник
0

Въпреки че преди време сподели, че Хорхе Масвидал не заслужава мач за титлата, сега шампионът на UFC в полусредна категория промени мнението си за качествата на 35-годишния Масвидал.

Снимка: БТА

„Нигерийския кошмар“, който през декември защити успешно пояса си призна, че именно с Хорхе Масвидал ще бъде следващата битка с участието на шампиона.

Завръщането на Конър МакГрегър в полусредната дивизия явно няма да попречи на първоначалните планове, които бяха именно тези двамата да си оспорват колана в една от най-заплетените категории на UFC.

Снимка: БТА

Масвидал и Усман неколкократно заявиха желанието си да се срещнат с „Всеизвестния“, но по всичко личи Дейна Уайт няма да създава главоболия на ирландеца с далеч по-големите от него момчета.

„Дайте ми месец, за да се възстановя“, сподели 32-годишният Камару.

„Сега мога да стисна ръката си в юмрук, но само толкова. Вижте хората, с които UFC искат да се бия и бойците, които съм победил. Победил съм почти всички от Топ 10. Всичко зависи от това кой искат те. Дейна Уайт каза, че най-вероятно това ще е Хорхе. Аз съм на същото мнение, така че нека Хорхе заповяда“, лаконично заяви Усман.

Снимка: БТА

Шампионът все още се възстановява от последния си сблъсък с Колби Ковингтън. Все още не се знае кога Камару ще бъде готов от контузията в китката, която получи именно в двубоя с американеца през декември 2019-та.