Начало ММА Доминик Рейес: Сигурен съм, че победих Джон Джоунс
0

Доминик Рейес: Сигурен съм, че победих Джон Джоунс

Доминик Рейес: Сигурен съм, че победих Джон Джоунс
0

Доминик Рейес коментира представянето си в битката с Джон Джоунс, която той загуби.

„Разочарован съм. Въпреки това се гордея със себе си. Излязох там с цялото си сърце и целта за мен беше да направя този двубой класика на ESPN и чувствам, че го постигнах днес. Но се чувствам ощетен. Един от съдиите беше дал 49-46. Кой си ти? Бих искал да разговарям с теб!“, започна Рейес.

„Аз знам, че спечелих този двубой. Няма нужда да гледам повторението. Бях тук. Направих Джон Джоунс да изглежда като обикновен човек. Отнесе доста бой. Спечелих с 3-2 или 4-1. Искрено вярвам в това, не го казвам просто така. Погледнете числата, вижте как завърши двубоят. Как може някакви прехвърляния да ги броят за тейкдаун? Самите хора видяха всичко тази вечер. Много хора от тази организация ми казаха, че тази вечер спечелих битката“, продължи боецът.

„Първият рунд мина точно както си мислех и няма да лъжа: беше малко странно. Бях като: „Леле, всичко върви точно както си мислех.“ Това беше огромно изпитание. Това беше първият път, когато преминах през пет рунда в кариерата си. И срещу Джон Джоунс – най-добрият в лека тежка категория за всички времена“.

Определено искам реванш. Спечелих. Ще се прибера вкъщи, може би ще отида на почивка, ще седна някъде на плажа и тогава ще говоря с Дейна Уайт, за да разбера бъдещето си“, завърши Рейес.