Начало ММА Доналд Чероне предизвика Андрю Тейт за погряващ мач на Мъск срещу Зук

Доналд Чероне предизвика Андрю Тейт за погряващ мач на Мъск срещу Зук

Доналд Чероне предизвика Андрю Тейт за погряващ мач на Мъск срещу Зук
0

Илон Мъск срещу Марк Зукърбърг е милиардерска битка с потенциала да премести много купувания с плащане за гледане (PPV). Въпреки това, този двубой сам по себе си не съставлява цяла карта и не е изненадващо, че много бойци биха искали да запишат името си на събитие с такъв висок интерес.

 „Калбоя“ иска отново да усети вкуса на битките, като извика боец, който не е в UFC. По-конкретно, той иска да се изправи в клетката срещу бившия професионален кикбоксьор и предполагаем трафикант на хора Андрю Тейт, който в момента е в затвора в Джорджия.

Сероне сподели пред SportsKeeda„Винаги си бягал като малко момиче през цялата си кариера. Шегуваш ли се? Ще те пребия. Аз съм истински боец. Ти си фалшив бик, който си измисли куп световни шампионски колани, които си купил от eBay.“

На Тейт не му отне много време да отговори въпреки текущия си статус на затворник.

Що се отнася до Сероне, чувал съм за него. Макгрегър не го ли свърши доста бързо?“ Tейт каза чрез LowKickMMA. „Ако той мисли, че не мога да се бия, тогава ако иска да ми го каже в очите и да ме ритне, добре е да опита. Силно вярвам, че той ще съжалява за това решение.”

тагове: