Начало ММА Дан Харди очаква по-добра версия на Алекс Перейра в новата категория

Дан Харди очаква по-добра версия на Алекс Перейра в новата категория

Дан Харди очаква по-добра версия на Алекс Перейра в новата категория
0

Алекс Перейра смени своята категория, като се изкачи дивизия нагоре и това накара мнозина да се чудят дали в крайна сметка това ще се отрази добре на неговата бойна кариера.

Перейра (7-2 MMA, 4-1 UFC) загуби своята UFC титла в средна категория миналия април в реванш срещу Израел Адесаня в главното събитие на UFC 287 в Маями. И все пак, въпреки че беше 1-1 срещу Израел, бразилецът избра да премине в полутежка категория, вместо да търси трилогия.

Някои поставиха под въпрос това решение и нямат търпение да видят как ще се справи Перейра тази събота срещу Ян Блахович на UFC 291 в Солт Лейк Сити. Времето ще покаже, но Дан Харди е убеден, че преминаването му в полутежка категория ще бъде за добро.

Мисля, че тази промяна ще бъде добра за него.“, каза Харди пред Submission Radio . „Първо, той не се свежда в долната категория. Ако застанете до този човек, не знам как сваля килограмите си просто скелетът му изглежда твърде голям, честно казано. Той е масивен. Това е лудост. Не осъзнаваш размера на човека, докато не го видиш лично.“

тагове: