Начало ММА ДНК тест доказа, че Конър не е баща на извънбрачно дете

ДНК тест доказа, че Конър не е баща на извънбрачно дете

ДНК тест доказа, че Конър не е баща на извънбрачно дете
0

Ирландската суперзвезда Конър Макгрегър спечели една от битките си извън октагона. Бившият двоен шампион на UFC доказа, че Тери Мъри лъже, че той е баща на 1-годишната й дъщеричка. Това бе потвърдено от ДНК тест, който Конър настоя да бъде направен.

Майката твърдеше, че е преспала с ММА боеца в Ливъпрул през 2017 година, само седмица преди да се появи на бял свят първата рожба на Макгрегър. Преспали два пъти и тя забременяла.

Снимка: БТА

Оказа се, че няма биологическа връзка между ирландеца и дъщеричката на Тери.

Конър твърди, че никога не е спал с тази жена – „Тя просто иска пари.“

С ДНК теста сагата приключва и суперзвездата остава с един проблем по-малко на главата си, преди дългоочакваното завръщане в клетката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.