Начало Кикбокс и муай тай Драго Йорданов и Деян Галинов дебютират в професионалния кикбокс

Драго Йорданов и Деян Галинов дебютират в професионалния кикбокс

Драго Йорданов и Деян Галинов дебютират в професионалния кикбокс
0

На 10 март, петък, от 19.30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна ще се проведе седмото издание на веригата Ultimate Pro Fight, организирана от Event Management. Ще участват кикбоксьори от България и чужбина, включително световни и европейски шампиони.

ММА-боецът от Добрич Драгомир Йорданов ще направи своя дебют в професионалния кикбокс по правилата на К1. Негов съперник в една от най-интересните битки на вечерта ще бъде Кирил Иванов от „ТИМ“ – Варна. Драго пък е състезател на „Десант“ – Варна. Той живее в Добрич и е треньор по бойни спортове в града.

Драгомир Йорданов е един от най-успешните българи в професионалния ММА със 7 победи от 9 срещи. Той е провел успешна подготовка за срещата в петък и очаква да покаже отново най-доброто, на което е способен. Битката ще бъде в 3 рунда по 3 минути, като евентуално при равенство ще се играе допълнителен рунд.

В Ultimate Pro Fight VII ще участва още един добричлия – 18-годишният Деян Галинов. През миналата година той стана републикански шампион по кикбокс за юноши старша възраст. Деян ще играе в една от подгряващите събитието срещи. Това ще бъде първа професионална среща в кикбокса за Деян Галинов. Негов съперник ще бъде Александър Чакъров от „Ахил“ – Варна.

Деян Галинов е от Добрич, учи във Варненска морска гимназия „Св. Николай Чудотворец“ и тренира в местния спортен клуб „Вокил“.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.