Начало Кикбокс и муай тай MAXFIGHT 40: Най-голямото бойно зрелище идва на 2-ри август в Свети Влас!

MAXFIGHT 40: Най-голямото бойно зрелище идва на 2-ри август в Свети Влас!

MAXFIGHT 40: Най-голямото бойно зрелище идва на 2-ри август в Свети Влас!
0

Ето, че юбилейното 40-то издание на най-голямата ММА организация в България MAXFIGHT пристига точно на време, в разгара на сезона, готово да Ви представи най-добрите бойци на България на най-добрата гала на морето.

На 2-ри август, в Свети Влас (Амфитеатър) от 20:00 часа ще се проведе MAXFIGHT 40, като галата ще включва 6 ММА срещи и 4 кикбокс срещи. Напълно професионални срещи изпълнени с изключително високо ниво на технически възможности откъм качества.

Изброяваме ви част от имената, които ще вземат участие и които ще Ви представим среща по среща от утре и разбира се топ срещите, които очакват да вдигнат цяла България и да се изсипе на морето с желанието да присъстват лично на това бойно събитие.

Росен Димитров – Близнака ще се изправи срещу любимеца на Бургас – Тодор Желязков! Този мач ще е квалификация за шампионския колан на MAXFIGHT.

Александър Петров ще срещне Йордан Янков – Руския на правилника К-1, като двамата от много време насам чакат възможност за такава среща и ето, че тя е факт.

Атанас Джамбазов ще се бие срещу украйнската машина Юрий Гурбенко

Участие ще вземат още: Мариян Димитров, Недко Николов, Димитър Пенчев, Сабри Атай, Калоян Колев и още и още топ бойци на България!

За билети ще трябва да побързате, тъй като са наизчерпване, а това може да направите при нас Boec.BG, MaxFight GYM Слънчев Бряг, Vlas.com и разбира се на място, но дали ще останат свободни билети дотогава?

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.