Начало ММА Дъстин Порие: Искам повече от просто битка

Дъстин Порие: Искам повече от просто битка

Дъстин Порие: Искам повече от просто битка
0

Дъстин Порие отново показа на Дейна Уайт, че трябва да му уреди голямо име за следващ съперник. „Диаманта“ спечели в касапница с Дан Хукър преди „Бойния остров“ и отново се нареди сред претендентите за титлата в лека категория.

След слбъсъка Порие отбеляза, че такива мачове скъсяват кариерата му. ММА боецът осъзнава, че няма да се състезава вечно и има нужда от няколко последни големи чека.

„Не знам. Не съм сигурен какви ще са възможностите, след като UFC започне да избира следващия ми противник“, Порие сподели в “Jim Rome Show”.

„Имам нужда от мач за титлата или наистина голямо име.“

Порие сломи Хукър в кървава битка

„Правя това от 10 години в UFC и все още обичам сблъсъците, но искам повече от просто битка. Трябва да става въпрос за голямо шоу и чек. В края на кариерата си съм“, призна „Диаманта“.

„Имам 40 мача. Искам последните 4-5 да значат нещо. Всеки път влизам в октагона с цел не само за мен, но и за семейството ми. Правя го, защото искам да остана в историята.“

Порие беше на път да загуби от Хукър, след като изживя инфарктни първи два рунда. В следващите три обаче показа по-добро кардио и се завърна подобаващо за успеха с единодушно съдийско решение.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.