Начало ММА Хабиб продаде тениска на Порие за 100 бона

Хабиб продаде тениска на Порие за 100 бона

Хабиб продаде тениска на Порие за 100 бона
0

Хабиб Нурмагомедов грабна 6-цифрена сума на благотворителен търг, продавайки тениска на последния си съперник – Дъстин Порие.

„Орела“ има над 17 милиона последователи в Instagram и събитието достигна до голяма част от тях.

Мнозина се опитаха да грабнат тениската на „Диаманта“, която той носи при загубата от най-добрия ММА боец в лека категория. Порие бе много близо до немислимото.

Снимка: БТА

Приложи успешно гилотина на дагестанеца, но Хабиб отново доказа колко кален състезател е и издържа на огромното напрежение в прешлените на врата.

„Страхотно е, защото така ще помогна на много хора“, сподели Порие пред „ММА Джънки“.

„Горд съм с това. Оценявам огромната помощ на Нурмагомедов, голям шампион.“

Фондацията, на която ще бъдат дарени парите, вече изрази огромно уважение към бойците. „Не очаквахме толкова много хора да се включат“, заявяват от организацията.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.