Начало ММА Двама бойци на Fury FC подписаха с UFC

Двама бойци на Fury FC подписаха с UFC

Двама бойци на Fury FC подписаха с UFC
0

Най-известната ММА верига в света се подписи в двама състезатели на базираната в Колорадо – Fury FC. Това са Трей Огдън и Джоузеф Хоумс.

Джоузеф Холмс (на снимката) е на 26 години и има баланс от 7 победи и само 1 загуба в своята професионална ММА кариера. Той е спечелил всичките си двубои преди финалния гонг (2 с нокаут и 5 след събмишън). Състезава се в средна категория.

„Грозния човек“, както е произвището на Хоумс стартира професионалната си кариера в края на март 2019 година със загуба с решение от Джордан Нюман. От тогава насам той отбеляза феноменална серия от 7 поредни победи като една от тях беше в Белатор – над Кона Оливейра със събмишън във втория рунд. Хоумс е бил част и от друга известна американска ММА организация – LFA, където печели 2 срещи. В началото на октомври той се пусна на „Претендентските серии на Дейна Уайт“, събмитвайки Шонте Барнс, а в последното си влизане в клетката, надделя над Джонове Пати с технически нокаут в първия рунд на събитието Fury FC 53, с което впечатли Дейна Уайт и получи договор с UFC.

Трей Огдън е на 32 години и се състезава в лека категория. 32-годишният американски боец има баланс от 15 победи и 4 поражения. Той е спечелил 10 срещи преди финалния гонг (всичките със събмишън). И той, както Хоумс, е бил част от Белатор (победа над Мануел Мераз със събмишън във втория рунд) и от LFA (3 успеха и 1 поражение). За последно Огдън надделява над Джей Джей Оканович със събмишън във втория рунд, което е и трети пореден успех за него. Той не познава „вкуса“ на поражението от повече от 3 години.