Начало ММА Непобеден талант от UFC е с коронавирус

Непобеден талант от UFC е с коронавирус

Непобеден талант от UFC е с коронавирус
0

Джамахал Хил, който е една от изгряващите звезди на UFC, беше диагностициран с коронавирус.

Боецът, който се състезава в полутежка категория, трябваше да се бие с Пол Крейг на събитието UFC on ESPN 21, което ще се проведе на 20 март. Хил все още не се е оттеглил от битката, но най-вероятно това ще се случи в близките няколко дни.

Хил има общ баланс от 8 победи и нито 1 загуба в ММА. Той е спечелил 4 срещи преди финалния гонг (4 с нокаут). Неговата професионална кариера стартира преди 4 години в американската KnockOut Promotions – KOP. Между септември 2017 година и края на юни 2018 година, Хил записва 4 поредни успеха, печелейки и титлата на организацията в полутежка категория.

През 2019 година той впечатли на „Претендентските серии на Дейна Уайт“, отказвайки още във втория рунд Александър Попек. Това му донесе и договор с най-известната ММА верига в света. В дебюта си за UFC, провел се в края на март миналата година, Хил победи Дарко Стосич с единодушно съдийско решение на UFC Fight Night 166. През декември в „негова жертва“ се превърна и Овинс сен Прю, след успех с технически нокаут във втория рунд.