Начало ММА Джейк Пол: Макгрегър е най -нископлатеният боец ​​в историята на спорта

Джейк Пол: Макгрегър е най -нископлатеният боец ​​в историята на спорта

Джейк Пол: Макгрегър е най -нископлатеният боец ​​в историята на спорта
0

Докато целият свят смята Конър Макгрегър за най-високоплатения боец ​​в смесените бойни изкуства, то блогърът Джейк Пол има различна гледна точка по този въпрос.


„Конър Макгрегър е най-нископлатеният боец ​​в историята на спорта по отношение на стойността, която представлява за ESPN и UFC, и дела на печалбата, която прави. Това е така, защото Дейна Уайт управлява монопол и ограничава бойците си“, каза Пол.

Стипе Миочич трябваше да получи трети двубой с Франсис Нгану, той е най-големият тежка категория на всички времена, но по някаква причина Дейна не иска да направи това. Може би поради факта, че смята Стипе за лошо продаван. Но това е, което прави UFC – те не плащат на своите бойци и нямат битките, които всички искаме да видим. Дейна трябваше да плати на Джон Джоунс и Франсис Нгану десет милиона долара за битката, но той предпочита да прахосва тези пари за хазарт и да ги харчи за наркотици„, добави блогърът, който този уикенд ще се бие в боксов мач срещу бившия шампион на UFC в полусредна категория Тайрън Уудли .