Начало ММА Дейна Уайт: Истинският Конър се завърна!
0

Дейна Уайт: Истинският Конър се завърна!

Дейна Уайт: Истинският Конър се завърна!
0

Конър Макгрегър обяви, че е в най-добрата си форма за битката с Дъстин Порие, а президентът на UFC Дейна Уайт твърди, че думите на ирландеца не са празно хвалене.

„Няма нищо по-вълнуващо от мотивирания Конър Макгрегър, който е с правилното мислене в главата си. Сега той е такъв. Достатъчно ми е да говоря малко с Конър и да съм убеден – истинският Макгрегър е тук„, започна Уайт.

„Ако нещо се случи с Дъстин Порие, Конър Макгрегър е този, който не се интересува кой ще изправим срещу него. Той просто ще попита: „Кой е готов? Кого ще ми дадеш. Ако има нещо друго, ще ме намериш във фитнеса. Просто ми кажете кой ще се изправи срещу мен в събота„. Старият Конър Макгрегър се завърна!“, добави босът на UFC.

UFC припомни възхода на Конър Макгрегър (ВИДЕО)

По-рано Уайт заяви, че ако Макгрегър спечели в предстоящата битка, той ще направи всичко възможно да организира реванш с действащия шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов.

Припомняме, че битката между Конър Макгрегър и Дъстин Порие ще бъде основното събитие на UFC 257, който ще се проведе на 23 януари в Абу Даби.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.