Начало ММА Джейк Пол захапа Дейна Уайт за думите му към Тайсън Фюри

Джейк Пол захапа Дейна Уайт за думите му към Тайсън Фюри

Джейк Пол захапа Дейна Уайт за думите му към Тайсън Фюри
0

Дейна Уайт отново стана обект на куп критики по свой адрес, след като обяви публично, че иска да види бой между Тайсън Фюри и Джон Джоунс в октагона на UFC. Сред най-тежките обвинения бе това на Джейк Пол, който и без друго отдавна има своята вражда с президента на най-голямата MMA организация в света.

Не беше ли Дейна човекът, който каза, че „ако е Джон Джоунс и гледа Франсис Нгану, би сменил категория“? Да, това беше той! Та, Франсис Нгану е най-лошият човек на планетата. Дейна го потвърди, когато все още контролираше Франсис. Дейна след това започна да разправя, че „не прави фалшиви боеве и че не организира подобни неща“. След това обяви някакъв измислен колан, за да се опита да отнеме вниманието от Франсис, когато се присъедини към PFL. А сега отчаяно се опитва да вкара Тайсън Фюри в клетката. И да ти напомня – не си плащал ти нищо на Флойд, а плати на Конър“, написа „Проблемното дете“ в дълга публикация в Twitter над видео с последното изказване на Дейна Уайт.

Самият Джейк Пол гради собствената си боксова кариера върху боеве срещу бивши звезди на UFC. Следващият му опонент дори ще е Нейт Диаз през август.