Начало ММА Джим Милър предизвика Мат Браун, Пол Фелдер и… Брок Леснър на UFC 300

Джим Милър предизвика Мат Браун, Пол Фелдер и… Брок Леснър на UFC 300

Джим Милър предизвика Мат Браун, Пол Фелдер и… Брок Леснър на UFC 300
0

Джим Милър постигна пореден знаменит успех на сцената на UFC, отказвайки Габриел Бенитез с „фейс кранк“ при битката им в Лас Вегас, която постави началото на новия сезон в MMA. Веднага след срещата той потвърди слуховете, че се работи по появата му на юбилейното издание №300 за организацията през пролетта, като така би се превърнал в първия боец, участвал на трите големи юбилея. Най-любопитното обаче бяха имената, които предизвика, а именно тези на Мат Браун, Пол Фелдер и Брок Леснър.

Фелдер бе край ринга, за да изпълнява новата си роля на коментатор, след като през 2020 г. се оттегли от спорта. Двамата с Милър никога не са се срещали в клетката, но ето, че сега биха могли да получат тази възможност. „Ирландския дракон“ дори призна, че е заинтригуван, но преди това ще трябва да мине през фитнеса, за да провери състоянието си и дали би могъл да се подготви подобаващо.

Джим Милър загря за UFC 300 със събмишън над Габриел Бенитез

Браун от своя страна е все още активен, макар да е на 43 години. Той нокаутира Кърт МакГий през миналия май, така че едва ли би имал нужда от много време, за да е в оптимална форма за април.

Споменаването на Брок Леснър обаче бе по-скоро с цел Джим Милър да се пошегува, защото разликата помежду им винаги е била около 40-50 кг. Просто бившият шампион в тежка категория също отдавна е спряган за UFC 300, тъй като заедно с Джим и Ронда Роузи са единствените с шанс за изява на №100, №200 и №300.

На пресконференцията след галата в Лас Вегас „А-10“ бе малко по-сериозен и посочи Мат Браун, като съвсем реален вариант.