Начало ММА Джо Роган: Бойните изкуства развиват човешкия потенциал

Джо Роган: Бойните изкуства развиват човешкия потенциал

Джо Роган: Бойните изкуства развиват човешкия потенциал
0

Джо Роган е широко скроен човек, а такъв е и в ролята на баща. Най-популярният ММА коментатор, репортер и анализатор изгря на корицата на водещо американско лайфстайл списание.

Общественикът в сферата на бойните спортове сподели любопитни подробности от семейния си живот и възпитанието на своите деца.

„Позволявам им да ме удрят с възможно най-голяма сила. Уча ги – те посещават занятия в различни бойни стилове, но аз си ги уча сам вкъщи… и боли“, споделя Роган.

„Като малък бях най-уплашеното хлапе, а след това станах шампион. Никога не съм се предавал и на това искам да ги науча, поставяш си цел и я достигаш.“

„Бойните изкуства развиват човешкия потенциал. После преминаваш през трудностите и са като детска игра. Няма вече трудности, извън войната, разбира се. Но няма по-голямо изпитание от това да влезеш в едно малко пространство срещу добре обучен убиец!“, споделя още Роган.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.