Начало ММА Ракич с нов рекорд в ранглистата (СНИМКА)

Ракич с нов рекорд в ранглистата (СНИМКА)

Ракич с нов рекорд в ранглистата (СНИМКА)
0

Александър Ракич продължава с изкачването си в ранглистата в лека тежка категория. Австрийският боец направи скок с 3 позиции и вече се намира на 5 място в класацията.

Припоняме, че „Ракетата“ се завърна на победния път, надделявайки над Антъни Смит в главния двубой на събитието UFC Fight Night 175, което се проведе през отминалия уикенд.

Смит пък, който е бивш претендент за титлата, пропада с 3 места и вече е номер 8.

Единствената друга промяна е изкачването на Маурисио Руа с 1 място. От днес той се намира на 13 позиция, на която е и Магомед Анкалаев.

Шампион в тази категория все още няма, след като Джон Джоунс оваканти мястото, качвайки се при най-тежките. Първа позиция заема Доминик Рейес, следван от Тиаго Сантос, а трети е Ян Блахович. Мястото пред Ракич е заето от Глоувър Тейшейра.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".