Начало ММА Прохазка с нов рекорд в ранглистата

Прохазка с нов рекорд в ранглистата

Прохазка с нов рекорд в ранглистата
0

Чехът Жири Прохазка продължава да се изкачва в ранглистата в лека тежка категория на UFC.

Боецът, който победи в дебюта си за компанията Волкан Йоздемир нокаут във втория рунд, вече е на 7 позиция, което е прогрес с 1 място спрямо предходната ранглиста. С по една позиция се изкачват и бойците, намиращи се точно зад Прохазка в категорията – Йоздемир, Александър Ракич, Никита Крилов, Миша Циркунов, Джони Уокър, Райън Спан и Магомед Анкалаев.

Място в топ 15 намери Маурисио Руа. Бразилският ветеран победи Антонио Ногейра на събитието UFC on ESPN 14, провело се на 25 юли на „Бойния остров“ в Абу Даби и влезе под номер 15 в ранглистата в лека тежка категория.

Размествания се получиха и при най-тежките.

Фабрисио Вердум, който е бивш шампион в тежка категория, се изкачи с 1 позиция и вече е номер 13 благодарение на победата си над Александър Густафсон, постигната след събмишън в първия рунд на събитието UFC on ESPN 14. Сергей Павлович е потърпевшият от това и губи едно място като вече се намира на 14 позиция. Единствената друга промяна в топ 15 е влизането в топ 10 на Алексей Олейник. Така руснакът се изравни на 10 място с Уолт Харис.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.