Начало ММА Джо Роган се разболя от коронавирус и разказа за симптомите

Джо Роган се разболя от коронавирус и разказа за симптомите

Джо Роган се разболя от коронавирус и разказа за симптомите
0

Джо Роган е дал положителен тест за COVID-19. Популярният репортер и водещ на UFC е имал симптоми, след което се е изолирал от семейството си.

Оказало се, че е пипнал вируса и заради това е отменил ангажиментите си в комедийно шоу.

Ето какво разказа Роган, който вече се чувства добре, за неприятното изживяване:

„Връщах се вкъщи в неделя нетипично изморен. Болеше ме глава, бях много отпаднал. Отделих се от семейството ми за всеки случай, преспах в другия край на къщата“, разказва водещият в Instagram акаунта си.

„През нощта плувнах в пот, тресях се и знаех, че ще нещо се случва. Станах сутринта и веднага се тествах – оказа се COVID. Веднага приех предписаните ми лекарства и витамини. Пих ги три дни подред.“

„Сега вече се чувствам добре“, признава в сряда вечер Роган.

„Реално само един ден ми беше много зле. Следващите два се подобрявах постепенно и сега съм отлично, това са добрите новини. Лошите са, че трябваше да съм на шоу в Нашвил, но ще го отложим за 24-и октомври. Извинявам се на всички. Не беше нещо, което можех да контролирам. Живеем в луди времена, но слава богу модерната медицина ни връща на крака бързо и лесно“, допълва Джо Роган.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.