Начало ММА Джон Аник иска да се превърне в мачмейкър на UFC

Джон Аник иска да се превърне в мачмейкър на UFC

Джон Аник иска да се превърне в мачмейкър на UFC
0

Джон Аник се чувства удобно и гордо на позицията си на водещ коментатор на UFC, но това не означава, че няма други амбиции.

След като започва работа в компанията през 2011 г., Аник е начело на излъчванията на най-големите събития на UFC, откакто в началото на 2018 г. пое коментирането за pay-per-view от дългогодишния основен коментатор Майк Голдбърг. По време на този период той се превърна в ключова част от преживяването на зрителите на живо.

Аник открито е обсъждал, че коментатор на шоуто може да не е позиция за цял живот, а една от потенциалните роли, които мечтае да получи, е тази на мачмейкър на UFC. Аник признава, че в момента не притежава всички необходими квалификации, за да върши тази работа на най-високо ниво, но този тип работа е една от тези, за които той признава, че иска.

За мен, като заклет фен на професионалния спорт, е абсолютна мечта да бъда в операциите или да бъда генерален мениджър„, каза Аник пред MMA Junkie. „Не бих искал нищо повече от това да ми предложат работа на мачмейкър, но може би все още не съм достатъчно квалифициран за това“

тагове: