Начало ММА Джон Джоунс отказа спонтанния фейсоф с Том Аспинал (ВИДЕО)

Джон Джоунс отказа спонтанния фейсоф с Том Аспинал (ВИДЕО)

Джон Джоунс отказа спонтанния фейсоф с Том Аспинал (ВИДЕО)
0

Том Аспинал (14:3) изглежда направи един финален опит, за да си уреди битка с Джон Джоунс (27:1) за титлата в тежка категория на UFC, след като потърси шампиона на спортния фестивал Арнолд в Бирмингам и му предложи фейсоф за камерите. „Боунс“ обаче отказа и това сякаш окончателно сложи точка на надеждите, че подобен мач би могъл да се състои.

Британецът реши да сподели видео от контакта си с американеца, където засвидетелства уважението си към него и изрази надежда, че ще си получи възможността. Джон не даде категоричен отговор, но сякаш за пръв път в кариерата си изглеждаше като човек, който е готов да отстъпи.

Междувременно стана ясно, че шампионът се възстановява бавно, но сигурно от скъсването на гръдния мускул. Той дори направи няколко семинара в Азия през изминалия месец, където бе видимо, че е готов отново да тренира.

По-късно Аспинал заяви в интервю за Майкъл Биспин, че няма намерение да чака този шанс вечно, макар да е междинен шампион. Той не желае да се превръща в Майкъл Чандлър, който вече цяла година е в очакване на бой с Конър МакГрегър, но такъв все още не се задава на хоризонта.