Начало ММА Тайсън Фюри вижда само един човек, който може да детронира Джон Джоунс в MMA, и това не е той

Тайсън Фюри вижда само един човек, който може да детронира Джон Джоунс в MMA, и това не е той

Тайсън Фюри вижда само един човек, който може да детронира Джон Джоунс в MMA, и това не е той
0

Джон Джоунс със сигурност е най-голямото име в смесените бойни изкуства в момента, въпреки наличието на някои млади таланти, които изгряват в момента в тежка категория. Двамата с Тайсън Фюри имаха своята закачка преди сделката с Франсис Нгану за боксов мач, но „Циганския крал“ продължава да следи изкъсо случващото се в UFC. Той дори си позволи да предвиди единственият достоен опонент на „Боунс“ и то без да посочва себе си.

Том Аспинал ми е приятел, но Джон Джоунс е може би най-великият MMA боец на всички времена. Сравненията са, както, когато никой не мислеше, че някой може да победи Владимир Кличко преди Тайсън Фюри. Но тогава именно Тайсън Фюри триумфира. Ако някой е в състояние да победи Джон Джоунс, това ще е Том Аспинал и никой друг“, каза британецът пред TNT Sports.

Джоунс обаче има пред себе си задача да се справи със Стипе Миочич на 12 ноември в Ню Йорк. Заявката му е, че ще се пенсионира, ако победи, но по-рано стана ясно, че договорът му с UFC е за 6 срещи, от които се изигра само една до момента. Дейна Уайт надали би се лишил от услугите на най-ценния си състезател, особено, когато PFL набира скорост в света на MMA.