Начало Бокс Карл Фрош смята, че феновете започват да обръщат гръб на Тайсън Фюри

Карл Фрош смята, че феновете започват да обръщат гръб на Тайсън Фюри

Карл Фрош смята, че феновете започват да обръщат гръб на Тайсън Фюри
0

Изненадата продължава да цари в боксовите среди от факта, че Тайсън Фюри избра да се боксира с Франсис Нгану, вместо да защитава световната си титла в WBC. Един от водещите анализатори и бивш световен шампион – Карл Фрош, е сред най-отявлените критици на „Циганския крал“ и в поредната му атака вече поставя под съмнение лоялността на феновете към непобедения шампион.

Разбирам, че гледаш парите и това е чудесно, но, когато кариерата ти приключи, би искал заветът ти да е непокътнат. Феновете започват да ти обръщат гръб и това е тъжно. Вярвам, че дълбоко в себе си осъзнаваш, че вредиш на спорта. Избираш парите пред честта в спорта. Ще ти кажа нещо – можеш да имаш колкото си искаш пари, но, ако се поканят на парти в „Залата на славата“ догодина, няма да имаш място на най-високата маса до мен и останалите ми съмишленици. Нямаше място там с подобна биография“, каза Фрош в подкаста си.

Думите му идват в отговор на едно изказване от Фюри, в което той изля гнева си по негов адрес и към Тони Белю. Те най-често си позволяват критики към него и макар да твърди, че не го интересува, очевидно следи коментарите им.