Начало Бокс Фрош за Фюри и Нгану: Тотална тъпотия!

Фрош за Фюри и Нгану: Тотална тъпотия!

Фрош за Фюри и Нгану: Тотална тъпотия!
0

Карл Фрош не спира да отправя критики към Тайсън Фюри и поведението му в изминалата година. Поредният повод за това са слуховете, че двамата с Франсис Нгану са напът да постигнат споразумение около дългоочаквания им двубой.

Поредният смесен мач – каква тъпотия. Абсолютна тъпотия! Не обичам да псувам, но за такива неща няма как. Не искаме да гледаме такъв мач. Искаме Тайсън Фюри срещу Олександър Усик“, каза бившият световен шампион за Bettingsites.

Бившата звезда на UFC междувременно започна да подрежда своите лични планове, като подписа договор с PFL за няколко мача и се готви да поеме административна роля в организацията.

„Циганския крал“ от друга страна продължава да прави нереалистични предложения към потенциалните си съперници на боксовия ринг, докато в същото време Усик подписа с Даниел Дубоа, а Антъни Джошуа ще се боксира съвсем скоро с Дилиан Уайт. Дори Дионтей Уайлдър и Анди Руиз са пред споразумение помежду си

Опасенията обаче са, че Фюри може скоро да бъде принуден от WBC да се бие с Франк Санчез или Арсланбек Махмудов, защото именно те се нареждат на опашката сред задължителните претенденти, колкото и непривлекателно да звучи това за почитателите на спорта.