Начало ММА Джон Джоунс проговори преди UFC 232

Джон Джоунс проговори преди UFC 232

Джон Джоунс проговори преди UFC 232
0

Джон Джоунс (22-1 MMA, 16-1 UFC) и Александър Густафсон (18-4 MMA, 10-4 UFC) се изправят един срещу друг този уикенд в главния мач на UFC 232. Световната титла в лека тежка категория е заложена.

Ето какво сподели бившият шампион пред медиите в Америка:

„Чувствам се добре. Не мога да си позволя да се чувствам по друг начин. Тъжно ми е за феновете. Лично отидох да се извиня на всеки боец, който беше в картата. Казаха, че ми прощават, пестя емоциите си за след мача. Тогава ще възвърна доверието на феновете“, започна „Боунс“.

Той отново беше замесен в допинг скандал.

„Честно, реакцията ми бе остра. Беше като комшмар, но благодаря на Бог, който ме спаси от тази ситуация. Вярвам в неговата сила. Помага ми да се справям. Някои неща не са в наш контрол и ние трябва да се научим да се фокусираме върху това, което имаме сили да вършим“, заявява американецът.

„Друго нещо, което научих е да се доверявам на отбора си. Толкова много хора ми писаха позитивни неща. Всички тези съобщения си приличаха много. „Не позволявай на емоциите да те отслабят преди битката“. Трябва да бъда фокусиран. Да остана силен и вярвам, че го правя.

Трябва да се науча на комфорт в хаоса. Да бъдеш световен шампион няколко пъти не е лесно. Нужно е да показваш най-доброто от себе си, да се справяш с медиите, с теглото си, с критиките, с трудните противници – всичко в едно. Голям момент. Рискът да се провалиш е висок, но наградата си заслужава“, завършва Джон Джоунс.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.