Начало ММА Джон Джоунс разкрива, че е отказал предложение да оглави UFC 300

Джон Джоунс разкрива, че е отказал предложение да оглави UFC 300

Джон Джоунс разкрива, че е отказал предложение да оглави UFC 300
0

UFC 300 все още остава без главна битка. В скорошно интервю, Джон Джоунс разкри, че е отхвърлил възможността да оглави юбилейното издание на организацията.

Получих обаждане от Хънтър Кембъл, един от най-добрите адвокати на UFC, и ме попита за UFC 300. Той каза: Джон, знам, че остават само девет седмици, но ако има някакъв шанс да си готов за това, човече , ще бъде невероятна новина за общността, че ще се завърнеш и ще бъдеш хедлайнер на едно от най-големите шоута на всички времена.

Шампионът на UFC в тежка категория Джоунс (27-1 MMA, 21-1 UFC) в момента е в Австралия, където прави турне в няколко града. Той седна с Submission Radio при пристигането си „Down Under“ и разкри, че наскоро е получил обаждане от UFC CBO Hunter Campbell, който го е помолил да се бие на историческата карта на 13 април в T-Mobile Arena в Лас Вегас.

И колкото и да се гордея с тази възможност, просто не мисля, че ще бъда готов. Просто отказах. Наближавам възраст, в която ми остават само няколко битки и искам да дам всичко от себе си и да се уверя, че ще се върна на 100 процента,” каза Джон Джоунс.