Начало ММА Джон Джоунс: Съдбата ми е да бъда шампион в тежка категория

Джон Джоунс: Съдбата ми е да бъда шампион в тежка категория

Джон Джоунс: Съдбата ми е да бъда шампион в тежка категория
0

Бившият шампион на UFC и хегемон в лека тежка категория – Джон Джоунс, е на мнение, че няма какво да го спре за колана при най-тежките.

Американецът продължава да се готви за дебюта си в тежка категория и не бърза с преминаването си. Той вече качи завидна мускулна маса и продължава да се подготовя.

„Свещичката ми за лека тежка категория вече угасна. Видя се в последната ми битка“, призна „Кокала“.

„Вместо да загубя кураж аз нямам търпение за новия сезон. Имам нова енергия. Времето ми в лека тежка категория приключи, виждам го по-бистро отвсякога.“

„Вече мечтая за това от две години – вярвам, че световната титла в тежка категория е моята съдба. Писано е да стана шампион. За сега трябва да държа носа си в мръсотията и да работя здраво, всичко останало ще си дойде на мястото“, Джоунс написа в Twitter.

Сред възможните съперници в дебюта му са Къртис Блейдс, Том Аспинал , Тай Туйваса, Стипе Миочич и Сирил Ган.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.