Начало ММА Джонсън: Немков е звяр, отивам на война
0

Джонсън: Немков е звяр, отивам на война

Джонсън: Немков е звяр, отивам на война
0

Полуфиналистът на Гран При в полутежка категория на „Белатор“ Антъни Джонсън сподели мислите си за предстоящата битка за титлата срещу действащия шампион на дивизията Вадим Немков.


Откакто подписах договор с „Белатор“, исках да се бия с Немков. Той е истински звяр и сега имам такава възможност – ще се стремим към звездите, а след това ще видим как ще стане всичко.


Той е спортист и боец ​​- не виждам дупки в играта му. Той е твърд боксьор и страхотен граплист. Сблъскам се с най-добрия от най-добрите и чувствам, че тази битка ще бъде от същата категорията. Отдавам почит на Немков и очаквам с нетърпение срещата. Той има феноменален екип.В неговия ъгъл ще бъде Последния император Фьодор – това е опасно само по себе си. Но аз също имам сериозни хора и искам да проверя уменията си срещу Немков. Това ще бъде война. Психологически съм готов за това“, каза Джонсън.


Борбата за титлата в полутежка категория между Вадим Немков и Антъни Джонсън ще бъде основното събитие на турнира на Белатор, който ще се проведе на 16 октомври във Финикс.