Начало ММА Джоунс и Уайт отказват да отговорят на въпроси относно допинг (ВИДЕО)
0

Джоунс и Уайт отказват да отговорят на въпроси относно допинг (ВИДЕО)

Джоунс и Уайт отказват да отговорят на въпроси относно допинг (ВИДЕО)
0

На последната предварителна пресконференция преди UFC 232 в Лос Анджелис, Калифорния, президента на UFC Дейна Уайт бе запитан относно скандала с откриването на минимално количество от забранена субстанция в тялото на Джон Джоунс, което доведе до преместването на събитието от Лас Вегас в щата Калифорния.

ММА журналистът Ариел Хелуани попита боса на организацията дали е сигурен, че открития допинг в тялото на Джоунс е остатъчно вещество или пробата е открила нещо ново, което е било наскоро прието от боеца. Уайт наблегна на факта, че само един пикограм от забранена субстанция е намерен в тялото на бившият шампион и това е твърде малко, за да бъде прието по какъвто и да е начин.

Самият Джон Джоунс поиска думата от президента на UFC, но Уайт отсече, че за такива въпроси Хелуани трябва да се обърне към Джеф Новицки – вицепрезидента на програмата „Athlete Health and Performance“ на UFC. „Боунс“ се съгласи с шефа си и предпочете също да запази мълчание. Вижте този и други моменти от пресконференцията преди UFC 232 тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".