Начало Видео Жандармерията нахлу на ММА гала в Москва (ВИДЕО)

Жандармерията нахлу на ММА гала в Москва (ВИДЕО)

Жандармерията нахлу на ММА гала в Москва (ВИДЕО)
0

Истински хаос се възцари на събитието – Absolute Championship Berkut в Москва. Галата, посветена на смесените бойни изкуства, нагорещи до толкова страстите сред публиката, че се наложи намеса от страна на жандармерията.

Случката напомни много на масовото меле след UFC 229, когато Хабиб Нурмагомедов победи Конър Макгрегър и прескочи Октагона. Ирландецът пък се сби с дагестанци в самата клетка.

Конфликтът в Москва пламна след края на срещата между бившия Bellator боец Георги Караханян и Тимур Нагибин. Караханян започна да души съперника си и мислеше, че го е приключил. Когато го освободи, без да чака рефера, да сложи край на битката, Тимур реши да продължи да се бие.

Пусна силен ляв към нищо неподозиращия съперник и бе дисквалифициран.

Вижте как стана това:

Бойците не успяха да разрешат спора си и скоро се очаква реванш. Съдийското решение за дисквалификация провокира вълна от негативни емоции сред публиката. Феновете на двамата си спретнаха здраво меле и едвам бях разтървани.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.