Начало ММА Джоунс: Нека Дерек Люис се бие за титлата

Джоунс: Нека Дерек Люис се бие за титлата

Джоунс: Нека Дерек Люис се бие за титлата
0

Джон Джоунс ще се бие с Франсис Нгану за титлата в тежка категория единствено срещу солидна сума. „Кокала“ дори сподели, че оставя Дерек Люис да вземе мача.

Това ще се случи, ако Дейна Уайт отново се опита да го убеди за мега сблъсък срещу по-малко пари от желаните.

„ОК, нека Дерек вземе битката. Няма нужда да прибързвам. Вече съм в „Залата на славата“ с кариерата си“, написа Джоунс в Twitter.

Към публикацията си той добавя думата „хляб“, като най-вероятно има предвид парите за евентуален мач с Нгану.

П0-късно бившият хегемон в лека тежка категория обяви, че ще ги направи публично достояние.

„Говорих с UFC за предложение през следващата седмица. Ще ви държа в течение. Ще бъда 100% искрен с вас… вие ще кажете дали искам нереални суми за такъв мач или не“, допълни Джоунс.

Преди време той влезе в открит конфликт с Уайт относно заплащанията на бойците и обяви, че за такива пари не си заслужава да участва в комерсиални сблъсъци.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.